Kókuszvirágcukor

A kókuszcukor alapvetően karamellás ízhatású, barnás cukorpótló. Fogyasztható közvetlen édesítőként, sütéshez, főzéshez.

A virágok édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1,B2,B3,B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas és a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe.

Glikémiás indexe 35, ami alacsony a többi cukoréhoz képest. Íze nagyon finom, enyhén karamellás, ízében és illatában a melaszos barna nádcukorra hasonlít.

Fogyasztható közvetlen édesítőként, sütéshez, főzéshez.

Energia tartalom 300 kcal/100 g

Száraz helyen tárolva minőségét korlátlan ideig megőrzi

 

Egy webshop, ahol megvásárolhatod a kókuszvirágcukrot: Klikk ide>>